213-2025841

ΠΡΑΚΤΙΚΗ #08: ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ (ΔΥΝΗΤΙΚΑ) – ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΗ #08: ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ (ΔΥΝΗΤΙΚΑ) – ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ

Η κάρτα διαβήτη προσφέρει σε όλους τους πάσχοντες από διαβήτη, μειωμένες τιμές σε προϊόντα & υπηρεσίες που έχουν ανάγκη, στοχεύοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.  Αναλυτικότερα:
Τι είναι η κάρτα διαβήτη;
Η κάρτα διαβήτη είναι μια εκπτωτική κάρτα (όχι πιστωτική, ούτε χρεωστική), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας για το Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ), που παρέχει εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες στα άτομα που πάσχουν από διαβήτη. Η κάρτα προνομίων αφορά όλα τα άτομα με διαβήτη τύπου 1 και τύπου 2 πανελλαδικά, ενήλικες και παιδιά.
Τι προσφέρει η κάρτα διαβήτη;
Προσφέρει προνόμια με εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες συμβεβλημένων εταιριών σε όλη την Ελλάδα. Η λίστα των συνεργαζόμενων εταιριών συνεχώς μεγαλώνει με στόχο να καλύψει κάθε σας ανάγκη.
Πώς λειτουργεί;
Η κάρτα προνομίων έχει τυπωμένο barcode, μοναδικό για τον κάθε κάτοχο, το οποίο είναι συμβατό με τα περισσότερα σημεία πώλησης της χώρας. Επιδεικνύοντας την κάρτα στα συμβεβλημένα σημεία πώλησης, θα σας παρέχεται η έκπτωση που δικαιούστε, βάσει της συμφωνίας με την εκάστοτε εταιρεία που συμμετέχει στο πρόγραμμα.

Η συγκεκριμένη πρακτική για συνεργασία στο πρόγραμμα της κάρτας διαβήτη μπορεί να υλοποιηθεί από όλους τους Δήμους της χώρας μέσω συμπράξεως με Μ.Κ.Ο.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Δελτίο καλής πρακτικής Νο8

ΟΤΑ
Όλοι οι δήμοι (δυνητικά)
Σχετική ιστοσελίδα